≡ Menu

Apartmaji v Dubrovniku

Številni apartmaji v Dubrovniku, so dokaz za popularnost tega mesta. Med samim iskanjem ne bi smeli imeti večjih težav, razen, če se nameravate tja odpraviti v najvišji sezoni, ko so cene za najem apartmaja v Dubrovniku višje.

Iskalnik – apartmaji Dubrovnik

Ponudbo apartmajev v Dubrovniku si lahko ogledate preko spodnjega iskalnika. Vpišite datume in primerjajte apartmaje v Dubrovniku in njegovi okolici.

Booking.com

Apartmaji v Dubrovniku

Spodaj si lahko ogledate nekaj apartmajev in preko povezave preverite dodatne informacije o njih.

Apartma Nautica ***

Apartma Nautica se nahaja v osrčju predela Lapad. Gre za popolnoma prenovljen apartma z klimo, televizijo in balkonom, primeren je za dopustovanje 4 oseb. Na voljo je tudi balkon z razgledom na morje in dubrovniško pristanišče. Možen je dostop do brezplačnega interneta.

Plaža Bellevue je oddaljena 15 minut hoda, do središča mesta pa je prijeten polurni sprehod.

Apartma Rose ***

Odličen apartma Rose boste našli v zgodovinskem jedru mesta, v stari kamniti zgradbi. Presenetila vas bo svetlost in moderna oprema v mešanici detajlov iz kamna. Apartma je primeren za 2-4 osebe, opremljen z televizijo, klimo ter brezžičnim internetom.

Vse zgodovinske znamenitosti so na dosegu rok, prav tako številni lokali in trgovinice. Plaža Banje je oddaljena 4 minute hoje.

Apartmaji Sunset ***

Apartma Sunset stoji na lepi lokaciji pod hribom Srđ, nudi pa lep razgled na mesto in morje. Apartma z dvema spalnima sobama sprejme 4 osebe, dovoljeni so tudi psi. Uporabljate lahko brezžični internet, klimo ter balkon. Ob dogovoru vam tudi dostavijo osnovna živila.

Staro mestno jedro je oddaljeno 1km, najbližja plaža Bellevue pa 20-25 minut sprehoda.

Apartmaji St Thomas ****

Apartmajska hiša St Thomas stoji v predel Babin Kuk, nudi pa 3 luksuzne studie za 2 osebi ter tri apartmaje za 2-4 osebe. Vsi apartmaju nudijo verando ali balkon, pritlične enote so prilagojene gostom z gibalno oviranostjo.

Na prostem je velika in urejena terasa za sončenje ter zunanji bazen. V bližini se nahaja manjši market, do najbližje plaže pa je 10 minut sprehoda. Lahko se predate tudi užitkom na plažah Copacabana in Cava.

Apartmaji 4B ****

Apartmaji 4B se nahajajo na mirni lokaciji, 5 minut oddaljeni od plaže Bellevue. Izbirate lahko med apartmajema za 3 oz. 4 osebe, katera vključujeta balkon, satelitsko televizijo in brezžični internet. Ob vročih popoldnevih se lahko sproščate na senčnem vrtu ob hiši.

Ulica Stradun v starem mestnem jedru je oddaljena 20 minut sprehoda, v bližini pa je večji supermarket.

Apartmaji Lausion ****

Apartmaje Lausion boste našli v palači iz 16. stoletja, le nekaj metrov od znamenite trdnjave sv. Ivana in katedrale Marijinega vnebovzetja. Na voljo sta studio za 2 osebi ter večji apartma za 5-6 oseb, oba pa nudita prijetno bivanje v mešanici sodobne notranje opreme ter zgodovinskih detajlov.

Plaža Banje je oddaljena 5 minut hoda, v bližini pa je več gostinskih lokalov, trgovinic, ulica Stradun …

To je samo nekaj apartmajev. Dodatni apartmaji v Dubrovniku so na voljo preko iskalnika zgoraj. Preverite ponudbo in cene za najem z njegovo uporabo.

Apartmaji na Hrvaškem in drugod

Ponudbo apartmajev lahko preverite tudi v drugih krajih Hrvaške ali poljubnem kraju na svetu. Vpišite ime kraja, države ali regije in primerjajte poceni prenočišča ter jih rezervirajte brezplačno. Vpišite tudi datum prihoda in odhoda ter pritisnite Išči za iskanje poceni hotelov in apartmajev.

Dodatno si lahko ogledate tudi strani Hoteli in vikend paket v Dubrovniku.